Lajme

#3 në Japoni!

#3 në Japoni!

admin

19 gusht, 2017

0 Komente

Ian ';s song, ";Footprints In The Sand”; ka mbetur në Top 20 në radio valle japoneze gjatë gjithë verës pasi ajo debutoi në qershor dhe këtë javë është rritur për #3! Look for the mashup of Ian Erix and David Guetta also hitting the airwaves in Japan this week!20171119_123436

Komentet janë të mbyllura.