Latest Lajme

#3 në Japoni!

admin

19 gusht, 2017

0 Komente

Ian ';s song, ";Footprints In The Sand”; ka mbetur në Top 20 në radio valle japoneze gjatë gjithë verës pasi ajo debutoi në qershor dhe këtë javë është rritur për #3! Shiko për mashup ...

Ian hosts &; kryen në para-show për turne Qëllimi Justin Bieber në Indi!

admin

10 Maj, 2017

0 Komente

Shiko për Ian sot në Mumbai, India as he hosts the red carpet and performs his single “;Footprints In The Sand”; në Preshow për Justin Bieber!

Erix shton 17 datat për turne në Mbretërinë e Bashkuar!

admin

19 janar, 2017

0 Komente

Ian do të jetë turne në Mbretërinë e Bashkuar kjo Shkurt së bashku me të famshëm boyband Union J! Get bileta tuaj tani në seetickets.com

Erix Premieres “;GRAFFITI ON MY HEART”; Me të përzemërta dhe personale të postoni në Fans!

admin

1 mars, 2016

0 Komente

Today, in limited international territories, Ian premiered his 4 part music video film, ";Graffitti On My Heart”;. Mesazhi i tij personal është kopjuar më poshtë së bashku me një lidhje për të parë ...

& Nbsp;;

Latest Ngjarje

& Nbsp;;

Latest Fotografitë

& Nbsp;;

Latest Video