Mutt Ushtria

Çfarë është një qen???

Fjalori e përkufizon termin si një bastard; Një qen i racës së përzier ose të pasigurt.

Në kultin e tij anthematic hit të vetme, "Pra Scene, Pra See Through ", Ian Erix took the meaning of the word and made it his own, sarkazëm belting lyrics , "I'M A Mutt, Unë jam i përzier ALL UP. I'M A Mutt, SO ÇFARË, I dehur!!!"

Në këngën, Erix përcakton një brez dhe vazhdon për të sharë kundër një shoqërie që grupe dhe kategorizon njerëzit si të ishin konservuar mallra në një treg. “I have a lot of different sides to my personality and I have a lot of different characteristics that make me the person I am and I was tired of everyone always judging my book by it’;s të mbuluar dhe të kesh para-përcaktuar nocione për mua bazuar në atë që unë shoh si. Ata gjithmonë petë mua së bashku me etiketa të caktuara, kur unë jam në të vërtetë asnjë nga këto etiketa për të filluar me të, ose nganjëherë unë jam një shumë prej këtyre etiketave të gjitha në një. Kështu që kur kam menduar për këtë, I realized if I had to give myself a label, then I could best be described as a mutt!!!"

Me sa duket, shumë njerëz të rinj ndjehen të njëjtën mënyrë që Ian bën. Kënga e tij e rezonuar me zë të lartë me tifozët dhe një ushtri e mutts ka lindur!!! The Mutt Army is made up of supporters of Ian Erix and they are part of a movement to share his message through music around the world. Si një përkrahës për freethinking, shprehje të vetë dhe të kesh kënaqësi, Erix është një rebel me një kauzë dhe vazhdon për të nxitur anti-konformitetin dhe përgjegjësinë sociale për ndjekësit e tij që vijnë nga një përzierje e kombësive të ndryshme, fetë, gara, gjinitë, moshave dhe seksualitetit dhe të bashkohen nën dashurinë e tyre për muzikën, paqja dhe individualitet.

Do you want to join the Mutt Army?

FOR INSPIRATION AND MOTIVATION, FOLLOW IAN’;S TUMBLR @ WWW.MUTTARMY.TUMBLR.COM
Visit MuttArmy.com

Join the mailing list by clicking here.
Join a street team or create your own here.