Street TEAM

Sing kita

Kita Team Official Street kanggo Ian Erix. Kita dicampur benten bangsa, agama, balapan, genders, abad lan sexualities. Kita dicampur saka akeh gaya beda, akeh beda kapribaden, akeh budaya sing beda lan akeh beda gagasan. Kita mutts. Bareng, kita gerakan. Kita MUTT Tentara lan kita kabeh prajurit. Kita pracaya ing freethinking, poto expression lan gadhah fun. We jumbuh kita ing kita katresnan musik lan kita passion kanggo kabeh iku Ian Erix!!!

Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan Ian Erix, klik kene. (Nanging kita ngiro-iro yen sampeyan digawe kie, sampeyan wis ngerti apa sing kudu ngerti babagan Ian supaya sampeyan bisa ditolak lewat sing link!). Hubungi wong apik tenan sing njaluk mbukak lan ngatur iki internasional tim werna, ngirim email menyang: teams@ianerix.com

Apa aku

Nyebar tembung babagan Ian Erix saindhenging donya lan Semesta! (Dadi ing kasempatan mati sing teka menyang kontak karo sembarang Martians utawa ekstra-terrestrial djalmo, sampeyan kudu supaya padha ngerti carane akeh dadi Ian Erix, bisa mung dadi bab siji kanggo nyimpen saka dadi subyek sungkan saka eksprimen asing!).

NGGABUNGA

Sing looking kanggo tegesipun gesang? Nuwun, gabung iki tim werna uga ora mbukak kunci kabeh misteri donya sing nanging bakal njaluk sampeyan akses eksklusif kanggo Ian Erix kabar lan informasi sadurunge wong liya ing planet. Sampeyan uga bakal njaluk kasempatan kanggo ketemu Ian lan dadi bagéan kang pribadi rombongan nalika disowani kutha ing demo. Liyane, sampeyan kanggo pindhah ing dalan karo Ian kanggo taun lan njaluk mbayar yuta dolar. Uga, oke, ukara pungkasan iku ora bener ... .We bisa ngimpi, bisa ora kita?!!

Gabung Street Team

 ;

Verifikasi

Guna

  • Free ketemu lan salam liwat kanggo Ian Erix nuduhake nalika Panjenengané rawuh menyang kutha.
  • Raos bangga ing ngerti sing mbantu Ian Erix kasil ing rencana kanggo dominasi donya.
  • Up-kanggo-tanggal informasi ing ngendi ing donya Ian Erix punika.
  • Eksklusif isi.
  • Downloads Free.
  • Free Concert karcis kanggo ndhuwur werna pemimpin tim.
  • Apik tenan peparingé lan hadiah liyane

Carane bisa mlebu ?

Yen sampeyan pengin nggabungake Team Official Street kanggo Ian Erix lan dadi Mutt Tentara solider, nggunakake tandha munggah wangun ndhuwur ngetik informasi utawa ngirim pesen liwat email karo baris subyek "Join Tentara Mutt" lan supaya kita ngerti jeneng lengkap, rincian kontak lan kang kutha, kutha lan / utawa negara arep makili. Sampeyan kudu ngirim email kanggo: teams@ianerix.com. CATETAN : Sampeyan uga bisa nggawe, ningkataké lan nggolongake dhewe tim werna, penggemar kaca, lan / utawa klompok ing situs sampeyan milih kayata Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest, Buzznet, Bebo, Hi5 etc.

Carane bisa nemokake LOCAL Street TEAM FOR Ian ERIX?

Ngirim email karo baris subyek "Goleki A Team" kanggo teams@ianerix.com lan nggawe manawa kanggo kalebu jeneng kutha lan negara. Kita bakal bali menyang sanalika bisa nganggo informasi ing tim paling cedhak menyang lokasi.

Apa paling Street tim Aja?

1. Kaya resmi Ian Erix / Mutt Tentara kaca ing Facebook. www.facebook.com/ianerix.muttarmy

2. Sambungake karo Ian Erix ing kabeh jaringan sosial profil kayata Facebook, Twitter, Vine, Instagram etc.

3. Nambah Ian Erix paraphernalia menyang profil. (gendero, gambar, video, favorit Ian Erix song, kang jeneng menyang favorit dhaftar music, etc.etc.)

4. Kirimi Tweets utawa pesen kirim status ing Facebook utawa enggo bareng potret ing Instagram matur carane apik tenan iku utawa mulangi everyone kanggo mriksa wong metu lan kirim nalika iku teka menyang kutha cedhak sampeyan.

5. Sijine munggah ing paling sethithik 1 (nanging luwih akèh) poster / fliers watara kutha kanggo ningkataké Ian Erix. Best panggonan kanggo nindakake iki ing lokal panggon acara musik, mall utawa kelangan klambi toko, warung kopi, sekolah, Bulletin Boards, etc.

6. Marang ing paling 3 kanca nyambungake karo Ian Erix ing Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Vine lan / utawa ing liyane kaca jaringan sosial -; priksa manawa padha saestu seneng swara kang. Yen sampeyan pengen tenan pindhah ing kadohan, aran free marang kabeh kanca-kanca kanggo nambah Ian. Lan hey, aran free marang wong sing ora kanca banget yen sampeyan mikir padha bisa kaya Ian.

7. Nonton Ian Erix anyar video ing YouTube lan repost video kanggo kabeh kanca lan takon kanggo nonton.

8. Nambah Ian Erix music menyang iPod utawa pamuter Mp3 lan njupuk kanca ';s favorit ngrungokake piranti lan nambah Ian musik dhateng sing lagu banget! Sampeyan bisa ngundhuh lagu saka iTunes, Amazon utawa langsung saka Ian Erix kang situs web lan rauh sampeyan bisa pemandangan-urutan album anyar saka www.ianerix.com

9. Yen Ian Erix nerangake kutha utawa kutha toko kanggo muter gambar utawa njupuk seri TV, pindhah menyang tutupéng lan supaya keamanan ngerti sampeyan Street pimpinan supaya padha bisa ngeset sampeyan munggah karo sawetara tunjangan manis. Lan yen sampeyan super Bejo, sampeyan bisa malah njaluk nyumerepi karo Ian sadurunge gambar!!!

10.Rock metu sawetara barang dagangan Ian Erix kaya t kelangan utawa Hoodie lan nalika everybody muji sampeyan ing rasukan tiyang istri, supaya padha ngerti bab Ian Erix. Apik tenan anyar merch bakal rauh kasedhiya ing www.ianerix.com

Pilihan Bonus:

11. Ngukir utawa tarik ";sangang "; logo lan ukara "Check Out Ian Erix" menyang sembarang indent-bisa / writeable lumahing kayata mejo ing sekolah utawa udan semen ing trotoar bubar paving.

12. Nulis "Aku Ian Erix!"Ing ireng sharpie panandha tengen Panjenengan wuda awak lan tilas liwat akeh ing Mal utawa sekolah kumpul.

13. Nggawe sawetara ewu Ian Erix fliers lan gawe uwong yakin lokal helikopter pilot kanggo fly liwat sibuk area downtown lan nyelehake fliers mudhun ing wektu puncak.

14. Njaluk megaphone lan miwiti chanting "Ian Erix" njaba konser, stasiun radio, penghargaan nuduhake utawa TV jaringan ngendi Ian Erix ora muter nanging ngirim dadi.

15. Njaluk tato sak wentoro karo jeneng "Ian Erix" ing bathuk lan teks pesen gambar saka dhewe nampilake Panjenengan tat anyar kanggo kabeh kontak ing buku alamat sel telpon. *Wigati: Team Street aktivitas kudu conducted ing discretion sawijine saka saben individu werna anggota tim. Gunakake apik paukuman amarga sanadyan Ian Erix bakal tresna sampeyan iku, kemungkinan sing kang kita ora bakal bisa teka lan jaminan sampeyan metu saka kunjara utawa mbayar kanggo aman saka sembarang gambar awak permanen.

F.A.Q.

Sing nganggo tim werna?

Fellow Ian Erix pembuangan kayata dhewe karo sawetara bantuan saka publicist utawa loro ing Ian Erix Manajemen perusahaan.

Bisa hubungi Ian Erix kene liwat?

Kita bakal nyoba kanggo pass bebarengan sembarang informasi, penggemar seni utawa memuji sampeyan kudu kanggo Ian, nanging yen sampeyan pengin kontak marang lan langsung Mungkin malah nampa respon, ninggalake komentar utawa ngirim pesen marang ing Facebook utawa Twitter mbokmenawa cara paling apik kanggo pindhah.

Apa sing Street Team?

A tim werna digawe serep saka klompok pembuangan saka band tartamtu utawa artis, ing kasus iki, Ian Erix, sing bantuan ningkataké lan mbabarake menyang pirsawan luwih akeh ing kutha dhewe, kutha, negara utawa negara. Iki bisa ngrambah dening nyebarke saklap-pan kanggo nuduhake mbesuk, kontak TV lan radio stasiun lan njaluk Ian Erix, njupuk majalah musik lokal maneh kang music ...; etc.

Kowe duwe E-Team?

Yup. We narik pindho tugas minangka e-tim lan nyana kabeh anggota kanggo ningkataké Ian Erix online. Sampeyan bisa bantuan kanthi masang banner, Bulletin, pamuter musik ing profil jaringan sosial, etc. Uga, kanthi ngunjungi forum music, kamar chatting, nambah lan lyric Ian Erix utawa lambang menyang program IM utawa forum lan email tetandan, ngirim metu Ian Erix pranala pranala menyang kanca-kanca, nyebarke e-SIM etc. Kemungkinan sing telas. Dadi creative, nanging elinga, ora ana siji senengane spammer.

Panjenengan biaya apa dadi anggota tim Street?

Ora, boten! Anggota babar blas FREE! Ing bab mung bakal biaya sing dicokot saka wektu lan pengabdian.

Kutha / area / negara wis tim werna. Bisa aku isih nggabungake?

Pancen. Kita kudu kabeh dhukungan kita bisa njaluk. Kita bakal introduce sampeyan liyane tim werna pimpinan / s lan sampeyan bisa seneng-seneng mromosiaken Ian Erix ing kutha.

Apa sampeyan isih ora yakin apa apa kanggo ningkataké? Kene sawetara saran!

  • Sampeyan bisa miwiti dening nuduhake kanca mriksa metu Ian Erix lan banjur pindhah saka ing kono. Tembung saka tutuk promosi isih sumber gedhe kanggo njaluk wong kanggo ngrungokake Ian musik.
  • Kirim ing Ian sosial kaca jaringan lan ing forum musik utawa ing sembarang kaca Ian Erix gegandhengan lan / utawa ing kelompok liyane utawa profil kanggo ngandhani wong sampeyan wis nggawe tim wilayah. Utawa digunakake, mung kirim bab awesomeness sing Ian Erix ing jaringan sosial lan kaca lan / utawa sosial kaca jaringan, paguyuban utawa blog sampeyan kudu lan kirim ing sembarang forum online liyane.
  • Nonton kang video musik ing YouTube lan ngirim pranala kanggo kanca-kanca kanggo ndeleng. Tell your friends to watch his videos, subscribe to his YouTube page, follow him on Twitter, Instagram, Vine and/or like his official Facebook page!
  • Sampeyan uga bisa nelusur liwat jaringan sosial kanggo wong ing negara / wilayah / kutha lan kanca njaluk yen sampeyan mikir wong bakal mriksa metu Ian Erix lan gabung Panjenengan tim werna.
  • Print metu sawetara saklap-pan lan takon toko music, sandhangan toko, warung kopi, utawa lokal panggon acara musik yen sampeyan bisa ninggalake sawetara ana kanggo wong kanggo njupuk. Utawa takon wong yen sampeyan bisa ngirim flyer ing nyimpen. Paling panggonan duwe isin Boards (I.E. sekolah, umbah-umbah panggonan, etc) supaya sampeyan bisa ngirim munggah ana uga. Don ';t sampah Panjenengan saklap-pan, milih lokasi kanggo ngirim utawa ngulungake wong-wong mau metu kasebut kanthi teliti,. Gunakake apik lawas umum raos!

Bisa ngubungi panjenengan kanggo informasi luwih utawa kanggo takon? Manawa! Cukup ngirim kita email ing teams@ianerix.com lan kita bakal nyoba kanggo njawab minangka cepet sabisa. Nanging yen kita sibuk banget ngrungokake kanggo Ian Erix music, nonton kang video utawa ukiran kang pasuryan menyang sisih Gunung Rushmore, kita bisa njupuk sethitik maneh kanggo njaluk bali!